Jag har haft förmånen att delta i kursen om själslig utveckling med naturen som guide. Det var en otrolig upplevelse med många nya insikter o intryck för min del. Och att få träffa underbara Jenny o dom andra fantastiska deltagarna. Rekommenderar alla ta till sig naturen o börja lyssna. 

Utöver arbetet tillsammans med hästar arbetar jag även med en form av Skogsbad, där vi tillsammans, enskilt eller i grupp, låter naturen guida oss till avslappning och själslig utveckling. Att boka enskilda sessioner går bra året om, vad gäller kurserna så håll utkik här för att se när det dyker upp nya datum.

 Att naturen har en läkande inverkan på oss människor är sedan länge känt. I mitt arbete använder jag just naturens och djurens visdom som stöd till oss människor, för läkande och själslig utveckling. Naturen är alltet, och vi är alla del av naturen – och av något större än oss själva. Människan är den mest separata livsformen och många av oss längtar och söker efter att åter känna oss som en del av helheten. Låt oss mötas – oss själva, varandra och naturen. Alla kan lära sig att lyssna på och kommunicera med naturen och djuren, handlar om ett tillstånd och inte en metod. Tillsammans med naturen övar vi på att stanna upp och vara i nuet-genom guidade övningar i närvaro, lyssnande och att möta oss själva, i samexistens med naturen. Vi möter träd, vatten, gräs och sten, och tar del av deras unika gåvor. Övningarna är skapade av såväl naturen som av djur (främst hästar, de som lever hos mig och de som lever hos Emelie Cajsdotter). Om det dyker upp vilda djur i omgivningarna när vi ses bjuder vi självklart in deras budskap där och då.