Tillsammans med Jenny har jag fått möjligheten till att uppleva hur det är att vara med hästar på lika villkor. När idéen om att hästen ska göra enligt människans vilja inte längre är lag. Jag fått lära mig att lyssna, uppleva och agera utifrån tanken att vi är jämställda. Den som lockas av denna tanke har en fantastisk inre resa att göra

Jag har ångest och depressioner sedan flera år tillbaka och fick därför chansen att träffa Jenny och hennes hästar i terapisyfte. Jag upplever en mycket tillåtande miljö där jag kan vara mig själv fullt ut och inte behöver försöka dölja mina känslor. Det hästarna har förmedlat till mig med Jenny som tolk har hjälpt mig i min vardag och jag har fått hemuppgifter som hjälper mig när jag överväldigas av ångest.

Med genuint stöd och kloka råd har Jenny hjälpt mig med många viktiga livspussel. Att tro på mig själv. Att tydligare förstå vad jag värderar. Att kunna se hur kapabel jag faktiskt är. Att stå upp för mig själv utan att göra det på någon annans bekostnad. Jenny har hjälpt mig hitta den hårfina linjen mellan ödmjukhet och övertro.

Jag kan med stolthet säga att Jenny genom hästarna har hjälpt mig forma den individ jag är idag. En en individ redo och rustad för framtidens utmaningar.

Att få lära sig att vara i sin egen kropp är otroligt värdefullt. Att sedan känna känslor man inte trodde var möjligt är obeskrivligt fantastiskt. Att få upptäcka en helt annan närvaro tillsammans med sin häst är helt underbart! I dagens stressade tillvaro är det så otroligt viktigt att ta hand om sig själv och bara vara, hitta nya känslor, se inåt och hitta samvaron med hästen och naturen genom nya ögon.

Jenny har hjälpt mig med mina två hästar, bl a med att hitta mer avslappning i ridningen. Jenny är väldigt lyhörd för vad hästarna uttrycker. Hon hjälpte mig att reda ut mina trassliga tankar och känslor kring ett svårt beslut. Rekommenderar henne varmt!

Jenny är helt fantastisk! Hon är duktig på det hon gör och hennes arbete är proffsigt genomfört. Hon har ett tydligt fokus på att hjälpa både hästar och människor framåt, men hästarnas bästa är alltid i centrum. Rekommenderar verkligen Jenny till alla!

Är så tacksam för den professionella hjälp vi fått med djuren (hund, häst och katter) genom åren av dig Jenny. Tack för att du lyssnar och tar in helheten, stannar kvar även när det är tungt, inte dömmer. Tack för dina goda råd och klarsynthet, ärlighet och omsorg.

Jenny var fantastisk med vår häst och det kändes väldigt bra och genuint. Tycker om hur hon tänker och arbetar med hästar och hon är lugn, vi kommer absolut att boka henne igen.

Fick en fantastisk stund tillsammans med Jenny 
Utvecklade relationen med mina två hästar på ett helt nytt sätt. Blir definitivt fler träningar framöver

Jenny har nu haft session med min ponny två gånger och jag kan bara säga- gör som jag!
Jag har fått svar på så många frågor som har stillat min oro och verkligen fått bekräftat att vi är på rätt väg, gör rätt val. Jag är otroligt nöjd och tacksam över bägge sessionerna och kommer garanterat låta Jenny prata med min ponny igen.

Älskade, älskade hästar! Hästarna här på gården har tålmodigt, måste tilläggas, visat oss den empatiska vägen. Med perfekt synkronisitet fann vi nu Jenny. Hon guidar både två- och fyrbenta med djup ödmjukhet, timing, klarhet och respekt. Hon gav alla fina övningar och sa det som behövde sägas. Underbar energi! Tusen tack för att du kom ut till oss och vi är så tacksamma att du vill vara en del av våran resa.

Jenny prickade in min häst egenskaper i det närmaste direkt.Att få ett djupare perspektiv och bekräftelse på saker som man undrar över, eller kanske t o m inte har en aning om är Guld värt.Jag kan å det varmaste verkligen rekommendera ett besök av Jenny om du vill fördjupa kontakten med din häst……det ger mersmak

Jenny lyssnade verkligen in både min häst, mig och hela situationen, och satte ord på allt. Det har varit till stor hjälp för oss och jag rekommenderar henne varmt!

Är så tacksam över att jag kommit i kontakt med Jenny! Lugnet som infinner sig i flocken efter Jenny varit här. Magiska upplevelser som inte går att sätta ord på. Ser redan fram emot nästa möte!❤️

Älskade, älskade hästar! Hästarna här på gården har tålmodigt, måste tilläggas, visat oss den empatiska vägen. Med perfekt synkronisitet fann vi nu Jenny. Hon guidar både två- och fyrbenta med djup ödmjukhet, timing, klarhet och respekt. Hon gav alla fina övningar och sa det som behövde sägas. Underbar energi! Tusen tack för att du kom ut till oss och vi är så tacksamma att du vill vara en del av våran resa.

Tack Jenny! Så himla skönt att få reda ut en del missförstånd mellan mig och Chilaili.
T ex Att sadeln är okej att ha på om jag känner att jag behöver den, men ta på den fort!!! Haha typiskt henne. Och jag som gjort precis tvärt om.
Så är jag himla glad för vägledningen med Mio ridningen. Kändes riktigt bra idag. Hästarna och jag ser fram emot mot nästa gång du kommer. Allt gott till dej. Kan varmt rekommendera Jenny till dej som vill ha reda på vad hästkompisrna egentligen tycker och tänker.

Våga öppna nya dörrar till ett nytt sätt att uppleva dig själv och din relation till dina hästvänner.