Tillsammans med Jenny har jag fått möjligheten till att uppleva hur det är att vara med hästar på lika villkor. När idéen om att hästen ska göra enligt människans vilja inte längre är lag. Jag fått lära mig att lyssna, uppleva och agera utifrån tanken att vi är jämställda. Den som lockas av denna tanke har en fantastisk inre resa att göra

Klient med egen häst

Jag har ångest och depressioner sedan flera år tillbaka och fick därför chansen att träffa Jenny och hennes hästar i terapisyfte. Jag upplever en mycket tillåtande miljö där jag kan vara mig själv fullt ut och inte behöver försöka dölja mina känslor. Det hästarna har förmedlat till mig med Jenny som tolk har hjälpt mig i min vardag och jag har fått hemuppgifter som hjälper mig när jag överväldigas av ångest.

Klient som arbetat med Jennys hästar

Med genuint stöd och kloka råd har Jenny hjälpt mig med många viktiga livspussel. Att tro på mig själv. Att tydligare förstå vad jag värderar. Att kunna se hur kapabel jag faktiskt är. Att stå upp för mig själv utan att göra det på någon annans bekostnad. Jenny har hjälpt mig hitta den hårfina linjen mellan ödmjukhet och övertro.

Jag kan med stolthet säga att Jenny genom hästarna har hjälpt mig forma den individ jag är idag. En en individ redo och rustad för framtidens utmaningar.

Klient med egna hästar, samt arbetat med jennys hästar

Våga öppna nya dörrar till ett nytt sätt att uppleva dig själv och din relation till dina hästvänner.